В периода от 23 ноември до 29 ноември много зодиакални знаци

...
В периода от 23 ноември до 29 ноември много зодиакални знаци
Коментари Харесай

ТАРО прогнозата от 23 до 29 ноември на Анжела Пърл: РАК, лично щастие! ВЕЗНИ, съдбоносни решения! РИБИ,хармония и успехи!

В интервала от 23 ноември до 29 ноември доста зодиакални знаци ще могат да се приближат до задачите си, да извършват плануваните задания и изкусно да избягват ударите на съдбата .

Анжела Пърл препоръчва да се запознаете с оформлението на картите, с цел да получавате своевременни предизвестия, да съставяте или коригирате листата със задания.

Овен

С картата „ Умереността “ при започване на седмицата няма да има причина за терзание, в случай че Овенът може да бъде деликатен и да отхвърля да се отдаде на страсти. Увереността и честността ще ви оказват помощ да покорите нови върхове, както и да изгладите неравностите, които пораждат в персоналния ви живот. Според тази карта Овенът ще може да заеме позицията, която ги интересува, само че за това е значимо за тях да помнят околната среда. Не е изключена работата в екип, при която Овенът ще може да покаже най-хубавите черти на характера и да заеме водеща позиция.

В края на седмицата, от петък вечерта, Овенът  би трябвало да обърне внимание на околните. Благосклонността и подкрепата ще ви разрешат да се отървете от недоразуменията, да разрешите конфликти и да започнете нов стадий на връзки.Телец

Арканата „ Висшата жрица “ приканва Телеца да бъде деликатен. Според тази карта те ще порастват и ще се развиват, само че за това би трябвало да успокоите страстите и да изчакате несъмнено време. Знаците на ориста ще ви подскажат по кое време би трябвало да бъдете дейни и да постигнете всичко, което е било в проектите. Средата на седмицата ще бъде сполучлива за Телец. С тази карта ги чака спокойна пътека, по която няма да има клопки и трудности. Телецът може да бъде сигурен, че е избрал вярната тактичност и посока. Съветът на картата е да разберете себе си и да разберете от кое място идват страховете. Благодарение на това ще бъде възможно да се справите с емоциите и да продължите пътя към персоналното богатство.

Близнаци

Началото на седмицата ще бъде интензивно и Близнаците с поддръжката на картата „ Колесница “ ще могат да се движат напред. Не можете да се двоумите с тази Аркана, в противоположен случай късметът може да се обърне . Активността и позитивното отношение ще ви разрешат да постигнете забележителен прогрес при осъществяване на значими задания и задания. В средата на седмицата Близнаците ще могат да получат първите резултати от работата си. Дали са позитивни или не, зависи от това по какъв начин се държат Близнаците. Проблеми ще зародят единствено в случай че дейностите не са били почтени. Според тази карта Близнаците не могат да се опасяват за резултата от подхванатите каузи и е добре да бъдат дейни. Вярата в триумфа, подкрепена даже от работа и отвод от отсрочване, ще бъде ключът към благосъстоянието.

Рак

С картата „ Силата “ началото на седмицата за Раците ще бъде интензивно. Тази Аркана демонстрира подготвеност да се бори за персонално благополучие, което значи, че е време Раците да оставят подозренията и да стартират пътя, който са избрали сами. Важно е да защитавате личното си мнение умерено, тъй че споровете да не станат причина за по-нататъшни неуспехи.

В средата на седмицата Раците трябва да слушат интуицията си и да не се придържат към стандартната мъдрост. Ще бъде допустимо да изпълнявате плануваните задания с помощта на находчивостта, тъй че не би трябвало да се страхувате от опити. Благодарение на такава тактичност Раците ще могат да ускорят нужните процеси и да намерят нов метод за решение на зародилите компликации.

Лъв

Арканата „ Висшият Съд “ приканва Лъв да се бори за персонални правила. С тази карта е значимо да се придържате към общоприетите правила и правила, а също по този начин да не се отдадете на прочувствени прояви, за да избегнете проблеми. Картата също демонстрира победи, само че те са вероятни единствено при положение на дейна работа, а не безучастие. Картата демонстрира, че лъвовете са избрали вярната посока и тактичност и в този момент те би трябвало да преминат чак до края, без да изключват и без да забавят осъществяването на плануваните каузи. Също така Лъвовете ще би трябвало да получат или премия, или да работят върху грешките си. Арканата показва, че справедливостта постоянно надвива и в случай че лъвовете не са позволили неточности, тогава позитивните вести няма да закъсняват.

Дева

С картата „ Луната “ при започване на седмицата Девите ще би трябвало да се борят със страховете си . Арканата демонстрира, че безпочвените терзания могат да зачеркнат фантазиите и стремежите, по тази причина е значимо Девата да събере сили и да се настрои за положително мислене. Средата на седмицата няма да е лесна. Нещата могат да спрат да се развиват, в случай че Девите се отдадат на моментни прищявки, както и покажат уязвимост и се поддадат на молбите на околната среда.

В края на седмицата  Девите ще могат да се провиснал в компанията на близки другари. Съветът на картата е да приемате живота по-лесно и да запомните, че след усилена работа просто би трябвало да се отпуснете и да си позволите да си починете.

Везни

Арканата „ Влюбените “ показва на Везните, че решенията им в понеделник ще бъдат съдбоносни. В тази връзка за Везните е значимо деликатно да претеглят плюсовете и минусите, с цел да не се объркат.  Везните ще се изправят пред непредвидени събития, които могат да трансформират проектите. В тази връзка е значимо да имате поради авариен проект, тъй че при положение на прекъсване на нещата да не губите време и да продължите да работите. В края на седмицата Везните ще могат да се освободят от всичко, което ги потиска, както и да скъсат токсичните връзки. Справедливостта надвива и Везните могат да постигнат разцвет, ако съблюдават почтеност и отхвърлят да отмъстят.

Скорпион

С картата „ Магьосникът “ Скорпионите от понеделник могат да се занимават с творчество, да разкриват гении и даже да създадат заниманието си източник на спомагателен приход. Според тази Аркана, креативният метод към осъществяването на рутинни отговорности ще донесе триумф и ще ви разреши да изпълнявате и най-неприятните неща в положително въодушевление. Важно за Скорпионите е да съблюдават безпристрастност, както и да се отхвърлят от проектите за възмездие или неприлични дейности. Благодарение на тази тактичност ще бъде по-лесно да се справяте с отговорностите и да не работите върху неточности в бъдеще. Ще има удобен излаз от плануваните каузи, само че за това Скорпионите ще се нуждаят от устойчивост. Благодарение на вътрешния си инстинкт, те ще схванат по кое време да спрат, с цел да изчакат момента за съдбоносен скок.

Стрелец

Арканата „ Кулата “ приказва за срив и разрушение на илюзиите. Според тази карта в живота на Стрелец ще настъпят неизбежни промени, от които няма да е допустимо да се скриете. Светлината на картата е да одобри даденото и да върви напред към нови открития и триумфи. Стрелецът ще би трябвало да одобри ориста, да не се съпротивлява на протичащото се в живота и деликатно да следи събитията. Тази тактичност ще ви спести недомислени решения и проблеми в бъдеще. В края на седмицата  е значимо Стрелците да схванат, че плануваните каузи вървят в вярната посока, само че не трябва да бързат с времето. Късметът ще бъде на страната на Стрелеца, по тази причина е значимо за тях да работят със същото движение и да  вярват в успеха .

Козирог

С картата „ Колесницата “ Козирозите ще имат пробив в бизнеса, освобождение от компликации и трудности. Съветът на картата е да оставите подозрения и да се захванете с възторг от понеделник, с цел да получите първите позитивни резултати в края на седмицата. Козирозите ще могат да се оправят с всевъзможни компликации, да пазят мнението си и да оставят след себе си хора, които пречат на развиването. Също по този начин с тази Аркана, с помощта на търпението и упоритата работа, Козирозите ще могат да сложат завършек на сложните въпроси. В края на седмицата е значимо Козирозите да възпитават самообладание и неизменност. Не е нужно интензивно да се намесвате в събитията, които се случват. Козирозите би трябвало да се доверят на вътрешния си глас, за да схванат в кой миг нещата ще поемат посоката, от която се нуждаят.

Водолей

Водолей при започване на седмицата с картата „ Влюбените “ ще би трябвало да вземе отговорно решение, което не може да бъде анулирано. Липсата на бързане и разбор на настоящите събития ще ви оказват помощ да не вършиме неточности и да се доближите до триумфа. Картата дава обещание и прераждане. Според тази карта Водолеят ще може да се съживи като митичната птица Феникс, оставяйки предишното зад себе си . Само като се сбогува с остарялото, Водолеят ще завоюва нови цели.

За Водолеите е значимо да дават отговор за дейностите си, с цел да не си основават проблеми в бъдеще. Благодарение на вниманието ще бъде допустимо да се поправят минусите в точния момент и да се редуцира пътя до мечтаната цел.

Риба

Арканата „ Дяволът “ демонстрира тестванията, превъзмогването на които ще докара Рибите до триумф. Съветът на картата е да не се отдавате на недостатъци и да не продължавате с лесни пари, в случай че успеха идва посредством машинация и изменничество.

Рибите чакат освобождение от илюзии и в случай че не се опълчват на неизбежните промени, ще могат бързо да намерят метод да се развият в нова посока. Съветът на картата е да не се придържате към остарялото минало и да си позволите да отидете в щастливо бъдеще.

Картата приказва за удобен завършек на събитията, придобиване на естетика и благополучие. Според тази карта Рибите не могат да се съмняват в триумфа си и да следват определения път с високо вдигнати глави.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР